Vi är ditt självklara val som takläggare

Vi är ett välrenommerat företag som funnits på marknaden sedan 2001. Genom nära samarbete med andra entreprenörer kan vi erbjuda dig kvalitetsarbete på kort tid.

Vi utför takläggningar åt privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar och andra föreningar.

Vi arbetar ständigt för att takarbetet ska utföras professionellt och med kundens inblick och förståelse. När du anlitar oss kan du vara säker på att få en snabb och bra leverans och självklart lägger vi stor vikt vid kundnöjdhet. Vi erbjuder dig en komplett takrenovering. Vi arbetar hårt med tydlighet i kombination med kvalitet som uppskattas stort av våra kunder. Vi innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel samt är momsregistrerade.

Med högsta standard som ledstjärna tar vi oss an såväl stora som små takläggningar.

Varför ska du välja oss som takläggare?

Våra taktjänster

Takläggning

Götalands Tak, Plåt & Måleriservice AB arbetar med betong och tegeltak. Vi utför takomläggningar i Göteborg, Kungsbacka och Borås med omnejd. Med gedigen kunskap och många års erfarenhet är vi ditt självklara val som takläggare.

Plåtservice

Plåtarbete sker endast i samband med takläggning (Betong eller Tegel). Vi väljer de mest rationella arbetsmetoderna beroende på underlaget och takets skick och jobbar med de bästa produkterna på marknaden. Inget lämnas åt slumpen.

Takpannor

Vi arbetar endast med ledande materialleverantörer. Både betongpannor och lertegel kan fås i ett brett urval av olika designer och utföranden som passar alla hus, i flera olika prisklasser. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ett tak som passar just din fastighet. 

Taksäkerhet

Tänk på säkerheten på taket! Förutom tak i alla material erbjuder vi också säkerhetsdetaljer som snörasskydd, glidskydd och taksteg. Taket är en arbetsplats, det finns inte utrymme att ta risker. Vi rådgiver er gärna vad som passar bäst för ert tak.

Kontrollera regelbundet takpannor, skorsten, vind och takavvattningen för att säkerställa att taket är i bra skick.

Regelbunden kontroll och underhåll är nödvändigt för att säkerställa att husets skydd håller måttet under sin livstid. Det är rekommenderat att genomföra en kontroll minst en gång per år, helst under vår och sommar.

Taket är husets mest utsatta yta och bör kontrolleras noga. Ett välskött tak kan hålla i 30-40 år eller mer, men en liten skada kan snabbt orsaka stora problem. Kom ihåg att takpannor har en längre livslängd än underlagspapp och läkt.

Lundhagsgatan 95 i Göteborg

Arbetsförlopp

Som kund skall du erhålla professionell service och inte behöva tänka på något som avser arbete, avfall och dylikt. Götalands Tak, Plåt & Måleriservice AB utför takläggningen och du som kund kan ta en kopp kaffe och se din fastighets utseende förskönas och stiga i värde.

Såhär går det till

Visualisering