Vi är ditt självklara val som takläggare

Vi är ett välrenommerat företag som funnits på marknaden sedan 2001. Genom nära samarbete med andra entreprenörer kan vi erbjuda dig kvalitetsarbete på kort tid.

Vi utför takläggningar åt privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar och andra föreningar.

Vi arbetar ständigt för att takarbetet ska utföras professionellt och med kundens inblick och förståelse. När du anlitar oss kan du vara säker på att få en snabb och bra leverans och självklart lägger vi stor vikt vid kundnöjdhet. Vi erbjuder dig en komplett takrenovering. Vi arbetar hårt med tydlighet i kombination med kvalitet som uppskattas stort av våra kunder. Vi innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel samt är momsregistrerade.

Med högsta standard som ledstjärna tar vi oss an såväl stora som små takläggningar.

Takläggare som är klar med sadeltak och plåtdetaljer

Takläggning

Götalands Tak, Plåt & Måleriservice AB arbetar med betong och tegeltak. Vi utför takomläggningar i Göteborg, Kungsbacka och Borås med omnejd. Med gedigen kunskap och många års erfarenhet är vi ditt självklara val som takläggare.

Plåtservice

Plåtarbete sker endast i samband med takläggning (Betong eller Tegel). Vi väljer de mest rationella arbetsmetoderna beroende på underlaget och takets skick och jobbar med de bästa produkterna på marknaden. Inget lämnas åt slumpen.

Varför ska du välja oss som takläggare?

Takpannor

Vi arbetar med alla takmaterial och använder uteslutande oss av produkter från Benders när vi lägger nya tak. Både betongpannor och lertegel kan fås i ett brett urval olika designer och utföranden som passar alla hus, i flera olika prisklasser. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ett tak som passar just din fastighet. 

Taksäkerhet

Tänk på säkerheten på taket! Förutom tak i alla material erbjuder vi också säkerhetsdetaljer som snörasskydd, glidskydd och taksteg. Taket är en arbetsplats, det finns inte utrymme att ta risker. Vi rådgiver er gärna vad som passar bäst för ert tak.

Arbetsförlopp

Som kund skall du erhålla professionell service och inte behöva tänka på något som avser arbete, avfall och dylikt. Götalands Tak, Plåt & Måleriservice AB utför takläggningen och du som kund kan ta en kopp kaffe och se din fastighets utseende förskönas och stiga i värde.

Såhär går det till

Visualisering