Trygga och nöjda kunder sedan 2001

Götalands Tak, Plåt & Måleriservice är ett av Göteborgs ledande takföretag. Med mångårig erfarenhet och en stark företagskultur, levererar vi tjänster med hög kvalitet och service till våra kunder. Våra takläggare är erfarna och välutbildade, och vi använder bara de bästa materialen för att säkerställa en hållbar taklösning.

Vi är riktigt stolta över att få förvalta tak i Göteborgsregionen

Vi ska vara det trygga valet då det handlar om takläggare i Göteborg och referenser och rekommendationer är ryggraden i vårt företag. Utan nöjda kunder skulle vi inte vara där vi i dagsläget är. Vi behandlar våra samtliga uppdrag med samma seriositet då vi anser att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb; något som leder till hög kvalitet oavsett vad vi tar oss an.

Vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom branschen, och vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi har ett starkt engagemang för att säkerställa att våra kunders tak är så säkra och hållbara som möjligt, och vi använder endast de bästa materialen på marknaden för att säkerställa detta.

Riktigt stolt takläggare i göteborg
Takläggare i göteborg som får leverans av Benders

Vi har en stark företagskultur

Götalands Tak, Plåt och Måleriservice har en stark företagskultur som är grundad på en hög kvalitet, tillförlitlighet och service. Vi tror på att leverera den bästa tjänsten till våra kunder, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Vi har en erfaren projektledare som arbetar tätt med dig för att förstå dina önskemål och visioner, och hjälper dig att ta beslut om material, stil och budget.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga service, och vi är här för att hjälpa dig att ta kontroll över framtiden för ditt tak.

I stolt samarbete