Nöjda kunder och täta tak sedan 2001

Vi ska vara det trygga valet då det handlar om takläggare i Göteborg och referenser och rekommendationer är ryggraden i vårt företag. Utan nöjda kunder skulle vi inte vara där vi i dagsläget är. Vi behandlar våra samtliga uppdrag med samma seriositet då vi anser att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb; något som leder till hög kvalitet oavsett vad vi tar oss an.

"Ett stort tack till Götalands Takservice för ett snyggt och välgjort arbete av byte av taket samt div. plåt och målningsarbete. Därför lämnar jag de bästa rekommendationer till Robert Kvarnfjärd samt övriga deltagare i detta arbete."
Reco
Åke Jenhed
Fräktorpsgatan 17
416 76 Göteborg
"Vi har bytt tak med betongpannor och takfönster. Taket byttes på en dag, logistiken med containrar, ställningar, material mm fungerade mycket bra. Skräp bort både utomhus och inomhus så det blev snyggt. Vi kan rekommendera denna firma – vi är väldigt nöjda."
Reco
Marianne och Rolf Carlsson
Råda Portar 108
Mölnlycke
Vi är ett välrenommerat & professionellt takföretag i Västra Götaland med roten i Göteborg.
Våra takläggare arbetar endast med kvalitets- och branschledande produkter som är handplockade och noga utvalda. Vårt sortiment är brett och vi kan därför föreslå det optimala valet av takpannor, taksäkerhet och plåtdetaljer för just ditt tak. Vi vet att det det kan vara svårt att välja rätt takläggare i Göteborg och för att underlätta detta så jobbar vi aktivt med att erbjuda våra kunder referenser. Att du som kund ska kunna komma i kontakt med tidigare personer som anlitat oss är en självklarhet och en stor trygghet för dig.

I stolt samarbete

Stäng meny